Hozzávalók: |
Elkészítés: |
20 dkg apró burgonya, 1 fej vöröshagyma, 2 sárgarépa, 1 Camping sajtkrém, 10 dkg Karaván sajt, 5 dkg vaj, 2 dl tejföl, ételízesítő, só, petrezselyemzöld, bazsalikom, őrölt gyömbér |
Az apróra vágott hagymát a vajon megpirítom, majd ráteszem a sajtreszelőn lereszelt sárgarépát, megszórom ételízesítővel és megpárolom. Jól elkeverem a tejföllel és megszórom a fűszerekkel, azután felöntöm vízzel és felforralom. A megtisztított krumplit uborkaszeletelővel vékony szeletekre darabolom és a forró levesbe teszem, 10 percig főzöm. Beleteszem a Camping sajtot, jól elkeverem, és a lobogó levesbe apránként, folyamatos kevergetés mellett belehintem a lereszelt Karaván sajtot is. Ezután már csak az ízesítést kell ellenőrizni, és kész is a finom, pikáns ízű, aranysárga leves. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |